Santa Cruz de Tenerife zorgeloos verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Santa Cruz de Tenerife

Het merendeel van de vakantiegangers in deze badplaats zijn echtparen zonder kinderen, dus dit is de ideale groep die een auto huren Santa Cruz de Tenerife interessant zullen vinden en ook het geld hieraan zullen besteden. Santa Cruz de Tenerife ligt aan een baai met leuke kleine zandstrandjes.

 Santa Cruz de Tenerife is een erg gezellige plaats en hier worden nog vaak de traditionele tapas en paella geserveerd. Ook kun je hier prima winkelen. Een huurauto regelen is bij ons heel simpel. Je belt ons of je boekt online. Check goed de aankomst- en afhaaltijden en de vertrek- en inlevertijden om onnodige extra huurdagen te vermijden.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Reserveer nu

Tenerife heeft 18 kilometer aan strand, dus wil je eens een ander strand zien dan dat waar je iedere dag al gaat liggen, huur dan een auto bij Auto Huren Puerto de la Cruz. Je kunt dan door het onbeperkt aantal kilometers die je van ons cadeau krijgt iedere dag een ander strand bezoeken. Lever de auto weer in op dezelfde plaats of lever hem in op het vliegveld wanneer je weer naar huis gaat.

Onze service

totale controle
Contactpunt

Wij van Mallorca Autohuur zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

snelheids poke gehuurde auto
Partners

Wij van Mallorca Autohuur zijn partners van Sunny Cars die werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking bent jij altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

vrolijk onderweg
Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.

Volop genieten in Santa Cruz de Tenerife

Het nachtleven op Santa Cruz de Tenerife is heel erg druk vooral in de zomermaanden. In het voor- en naseizoen zijn er veel gezinnen omdat het er dan iets rustiger is. Een reden temeer om een auto huren Santa Cruz de Tenerife in te schakelen. Zo kun je met je huurauto lekker door Tenerife rijden om daar de vele bezienswaardigheden te bezoeken.

Kortom een vakantie op Tenerife is super. Er zijn mooie huizen, villa’s en appartementen te huur en liggen deze wat verder van de kust of de bewoonde wereld, dan is het ideaal om een huurauto te regelen.

Santa Cruz La Laguna

 Je bent dan mobieler dan met het openbaar vervoer en kunt naar alle leuke en gezellige dorpen die in de omgeving van Santa Cruz de Tenerife liggen. Ook voor een rit naar het strand is een huurauto ideaal. Wij zorgen dat alles goed geregeld is voor je van A tot Z en ook de verzekeringen zijn All-inclusive zonder addertjes onder het gras wat betreft het eigen risico. Daarom Auto Huren Santa Cruz de Tenerife.

Direct uw reis hervatten

Met onze service zorgen we ervoor dat je je auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

Geen lange wachtrijen

Met je eigen huurauto hoef je niet meer te wachten op een taxi, je kunt het gebied zelf ontdekken wanneer je maar wilt!

Shuttle-service

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar jouw verhuurder gebracht te worden.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Heb je nog vragen?