Verken zorgeloos Costa Adeje met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Costa Adeje

Costa Adeje heeft veel moois te bieden en mocht je er niet in de buurt zitten met je gehuurde vakantie villa of appartement, dan kan auto huren Costa Adeje een uitkomst voor je zijn. Je kunt deze mooie badplaats dan toch bezoeken. 

Ben je met veel mensen, dan huur je een grotere auto en ben je maar met zijn tweetjes dan is een kleinere auto ook voldoende. We hebben voor ieder wat wils. Natuurlijk is het wel zo handig om tijdig te boeken en door te geven waar je de auto wil afhalen en waar je hem weer wil inleveren. Houd hierbij goed rekening met je vliegtijden.

Tenerife heeft veel leuke dingen te bieden zoals bars, legio restaurants, discotheken en clubs. Het mooiste party-eiland ter wereld.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Huur via de auto-expert in Mallorca

Hebt u uw vakantie al geboekt? Dan is de volgende stap een auto huren in Costa Adeje. Reserveer direct de auto van uw keuze. Indien gewenst kunt u deze direct ophalen op het vliegveld, bij uw hotel of appartement laten bezorgen, of een shuttleservice aanvragen naar de verhuurder. Ook als u in een andere plek in Tenerife wilt huren, kunt u bij Auto Huren Tenerife terecht.

Onze service

totale controle
Contactpunt

Wij van Mallorca Autohuur zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

snelheids poke gehuurde auto
Partners

Wij van Mallorca Autohuur zijn partners van Sunny Cars die werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking bent jij altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

vrolijk onderweg
Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.

Auto huren in Costa Adje

Hebben wij je kunnen overtuigen om een vakantie te boeken naar Tenerife, denk dan aan de vele voordelen bij het Auto Huren Tenerife. Je zult echt geen spijt krijgen van deze vakantie. Er zijn veel mooie stranden op Tenerife en erg veel bezienswaardigheden. Met een huurauto in bezit kun je je verplaatsen waarheen je maar wilt en niks missen van dit prachtige eiland. Zeker omdat je een ongelimiteerd aantal kilometers ter beschikking hebt.

Costa Adeje heeft prachtige zandstranden en een mooie wandelpromenade. Het strand heeft veel douches en je kunt er een parasol en een ligbed huren zolang als je wilt. Voor autohuur bel Auto Huren Costa Adeje.

Adeje coast. Tenerife, Spain
Direct uw reis hervatten

Met onze service zorgen we ervoor dat je je auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

Geen lange wachtrijen

Met je eigen huurauto hoef je niet meer te wachten op een taxi, je kunt het gebied zelf ontdekken wanneer je maar wilt!

Shuttle-service

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar jouw verhuurder gebracht te worden.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Heb je nog vragen?