Verken zorgeloos Golf del Sur met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Golf del Sur

Zou je een vakantie willen gaan doorbrengen op Tenerife en niet reizen met het openbaar vervoer, huur dan een auto bij auto huren Golf del Sur. Ongelimiteerd aantal kilometers, verzekering all-inclusive en dus geen gedoe over een afkoop van het Eigen Risico. 

Bij ons ben je op de juiste plaats om een goede, degelijke en betaalbare huurauto te regelen. Bel ons of boek online. Je bent met een huurauto onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. Wil je een dagje gaan shoppen of cultuur gaan bekijken, op Tenerife zijn een heel aantal mooie bezienswaardigheden.

Buiten de cultuur heeft Tenerife ook een Party Cultuur. Tenerife is hét eiland van de Discotheken en Clubs. Ook de Gay-scene is volop aanwezig. 

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Huur via de auto-expert in Mallorca

Voor een goede en voordelige huurauto neem je contact op met Auto Huren Golf del Sur en je bent verzekerd op alle fronten. Verzekerd van een super vakantie en verzekerd voor alles waarvoor je verzekerd dient te zijn. Laat niets aan het toeval over en regel het bij ons. Wij halen alles uit de kast om je te voorzien van een prima huurauto.

Onze service

totale controle
Contactpunt

Wij van Mallorca Autohuur zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

snelheids poke gehuurde auto
Partners

Wij van Mallorca Autohuur zijn partners van Sunny Cars die werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking bent jij altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

vrolijk onderweg
Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.

Auto huren in Golf del Sur

Met auto huren Golf del Sur kun je op al deze plaatsen komen met je huurauto en je hoeft dus niets te missen, behalve de bus misschien. Bel en regel direct je huurauto voor je komende vakantie op Tenerife . Neem hem mee vanaf het vliegveld of haal hem later op bij een andere afhaalplaats.

Golf del Sur is een rustig dorp waar je niet bij het uitgaansleven zit. Het is een authentiek Dorp en voor lekker eten en shoppen zit je hier goed. Verder is er uitgestrekte natuur en zijn er veel marktjes. Dus wil je ’s avonds een auto om toch van het uitgaansleven te gaan genieten, bel dan Auto Huren Golf del Sur. Met het aantal inwoners staat Golf del Sur hoog op Tenerife.

View from the height of the city on the Atlantic coast. Tenerife
Direct uw reis hervatten

Met onze service zorgen we ervoor dat je je auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

Geen lange wachtrijen

Met je eigen huurauto hoef je niet meer te wachten op een taxi, je kunt het gebied zelf ontdekken wanneer je maar wilt!

Shuttle-service

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar jouw verhuurder gebracht te worden.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Heb je nog vragen?