All inclusive

Onze all inclusive service geeft je het de grootst mogelijke gemak tijdens uw reis zodat je zonder zorgen kunt genieten. Dit is mogelijk doordat alle verzekeringen en maatregelen zijn inbegrepen in onze huurprijs die je eenmalig betaald. 

Dit bevat ook alle onverwachte kosten zoals het ophalen van uw huurauto of mogelijke schade. Bij Tenerife  autohuur vallen alle onderstaande items in onze all inclusive service.

Diefstal verzekering

Wanneer je terug komt bij uw auto na een gezellig avondje uit is het erg vervelend als je diefstal van de auto constateert. De diefstalverzekering (TP) verzekerd je tegen diefstal van de huurauto. Spullen die in de auto liggen zijn niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. De verzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Terugbetaling eigen risico

Zijn er naast jezelf meerdere personen die achter het stuur willen, dan mag dat in vrijwel alle landen. Soms vragen verhuurbedrijven daar een kleine toeslag voor, maar in het all-in ‘AD’ pakket krijg je deze bijkomstigheid voor niets. Het enige wat wij vragen is een ondertekening van het huurcontract voor zowel de hoofdbestuurder, als de bestuurders in spe. Zo weten we in ieder geval dat het gezelschap en jezelf volledig verzekerd zijn.

WA-Dekking van €7,5 miljoen

Al onze huurauto’s komen met een all inclusief service die alle nodige verzekeringen bevat. De verzekeringen dekken alles van glas tot bodemschade. Uit onze ervaring is gebleken dat verhuurders je toch vaak nog een verzekering proberen aan te smeren dus let goed op. Je moet ook aandachtig zijn tijdens het tekenen van een huurcontract of je geen extra diensten aanbiedt.

Heb je nog vragen?