Tenerife autohuur is er voor jou

Op een eiland als Tenerife zijn er veel bezienswaardigheden. Natuurlijk wil je er zoveel mogelijk bezoeken, maar soms lukt dit niet met het openbare vervoer. Gelukkig zijn wij van Auto Huren Tenerife er voor je met een voordelig alternatief: een huurauto!  Al jaren voorzien wij al onze klanten van degelijke auto’s voor voordelige prijzen. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring en werken als bemiddelaar in autoverhuur met de beste partners op Tenerife.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Huur via de auto-expert in Tenerife

Met Tenerifeautohuur.nl huur je een auto op nagenoeg alle locaties in Tenerife.

De allermooiste en verborgen parels tijdens je vakantie vind je uiteraard met behulp van huurauto. Buiten de gebaande paden en voorbij de toeristische trekpleisters, dat is waar je die adembenemende kliffen, ansichtkaartwaardige uitzichtpunten en pittoreske dorpjes vindt.

Onze service

totale controle

Contactpunt

Wij van Tenerife Autohuur zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

snelheids poke gehuurde auto

Partners

Wij van Tenerife Autohuur zijn partners van Sunny Cars die werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking ben je altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

vrolijk onderweg

Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.

Direct jou reis hervatten

Met onze service zorgen we ervoor dat je je auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

Geen lange wachtrijen

Met je eigen huurauto hoef je niet meer te wachten op een taxi, je kunt het gebied zelf ontdekken wanneer je maar wilt!

Shuttle-service

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar jouw verhuurder gebracht te worden.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Heb je nog vragen?