Playa de Las Americas zorgeloos verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Playa de Las Americas

Over een aantal maanden is het alweer vakantietijd en wij nemen aan dat je er al over na hebt gedacht en een leuke vakantie hebt geboekt op Tenerife waarvoor je nog op zoek bent naar een huurauto en daarom hier bij Auto Huren Playa de las Americas aan het goede adres bent. 

Er zijn erg veel gezellige terrasjes waar je nog de traditionele Spaanse tapas en andere gerechten kunt eten. Zou je het leuk vinden om heel Tenerife te gaan verkennen, dan is het een aanrader om een auto te huren en te profiteren van het onbeperkt aantal kilometers en zo het hele eiland rond te toeren en te genieten van de vele mooie gebouwen, cultuur en kunst, maar vooral van de zon, waaraan het niet ontbreekt op dit party-eiland.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Reserveer nu

Zie je jezelf al heerlijk rondrijden op dat mooie eiland en genieten van de zon op een terrasje in één van de mooie badplaatsen die Tenerife rijk is? Wij wel. Daarom verhuren wij auto’s. Wij hopen dat je de weg naar onze website kunt vinden en een auto gaat boeken waarvan je ontzettend veel plezier gaat hebben op je vakantie. Uiteraard onbezorgd omdat alles super geregeld is qua verzekering en dergelijke. Wacht niet te lang met het boeken!

Onze service

totale controle
Contactpunt

Wij van Mallorca Autohuur zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

snelheids poke gehuurde auto
Partners

Wij van Mallorca Autohuur zijn partners van Sunny Cars die werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking bent jij altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

vrolijk onderweg
Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.

Op je gemak Playa de Las Americas verkennen

Door de vele zonuren en mooie stranden is Tenerife bijzonder populair bij de partygangers. ’s Avonds lekker feesten en overdag heerlijk uitrusten op het strand. Bij de wat oudere vakantiegangers is het meer in trek om een Auto huren Playa de las Americas in te schakelen. 

Zij zitten liever wat verder van het drukke uitgaansleven af en huren een auto om de wat rustigere badplaatsen op te zoeken, evenals de gezellige markten en traditionele eettentjes. Voor jonge gezinnen die vooral in het najaar komen, is het ook zeer handig om een auto te huren. 

Naar het strand met alle strandballen, spelletjes, zwembandjes en de koelbox. Verder is de rest op het strand te huur zoals parasols en ligbedden.

Playa de Las Teresitas on Tenerife at sunset

Wacht daarom niet te lang met het vastleggen van je huurauto. Tenerife is bijzonder populair bij de Engelsen, Duitsers en Nederlanders. De meeste hotels en huurwoningen zijn al vroeg in het jaar gereserveerd. 

Veel mensen huren voor het gemak een auto. Ook om van het vliegveld naar de uiteindelijke bestemming te geraken en terug. Twee taxiritten kosten ook al wat, dus dat kun je beter bijleggen bij de Auto Huren Playa de las Americas.

Direct uw reis hervatten

Met onze service zorgen we ervoor dat je je auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

Geen lange wachtrijen

Met je eigen huurauto hoef je niet meer te wachten op een taxi, je kunt het gebied zelf ontdekken wanneer je maar wilt!

Shuttle-service

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar jouw verhuurder gebracht te worden.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Heb je nog vragen?