Onze uitgebreide service

Service staat bij ons voorop!

De vakantie is een feit en u staat waarschijnlijk nu al te popelen tot u er bent. Genieten van de zon, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden. Het klinkt als een droom die uitkomt. Zon, zee en strand wachten op uw bezoek. Om het maximale uit uw vakantie te halen is een huurauto geheel geen overbodige luxe, als u een bestemming in Italië in gedachten heeft. Zo hoef u zichzelf niet te beperken tot een badplaats, strand, of chalet in de bergen, maar smult u van het vrije gevoel van gaan en staan waar u maar wilt. Geen bestemming is buiten uw bereik met een huurauto van AutohureninItalie! Alle verzekeringen die u nodig hebt zijn inbegrepen in de huurprijs. Daar bovenop dekken wij met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen binnen de verzekering. Uw eigen risico wordt ter allen tijde terugbetaald. Hiermee hebt u de garantie om een geweldige vakantie te beleven.

7.5 miljoen WA-dekking

In de meeste landen met onze service is de WA-dekking voldoende. In landen die niet hier toebehoren ligt de dekking ver onder de Nederlandse standaard.

Als er dan een ongeval plaats vindt kunt u financieel een groot verlies lijden. Daarom sluiten wij voor u een WA verzekering af met een dekking van € 7,5 miljoen zodat u geen verlies kan lijden. Deze verzekering dekt schade zowel materieel als fysiek.

Terugbetaling eigen risico

Al onze huurauto’s komen met een all inclusief service die alle nodige verzekeringen bevat. De verzekeringen dekken alles van glas tot bodemschade.

Uit onze ervaring is gebleken dat verhuurders u toch vaak nog een verzekering proberen aan te smeren dus let goed op. U moet ook aandachtig zijn tijdens het tekenen van een huurcontract of u geen extra diensten aanbiedt.

Diefstal verzekering

Wanneer u terug komt bij uw auto na een gezellig avondje uit is het erg vervelend als u diefstal van de auto constateert.

De diefstalverzekering(TP) verzekerd u tegen diefstal van de huurauto. Spullen die in de auto liggen zijn niet meegerekend en vallen onder de reisverzekering. 

De verzekering is altijd inbegrepen, mét terugbetaling eigen risico.

Zorgeloos een auto huren!

Huur via de expert in Italië

Met AutohureninItalie.nl huur je een auto op bijna alle locaties in Italië.

De allermooiste en verborgen parels tijdens je vakantie vind je uiteraard per huurauto. Buiten de gebaande paden en voorbij de toeristische trekpleisters, dat is waar je die adembenemende kliffen, ansichtkaartwaardige uitzichtpunten en pittoreske dorpjes vindt.

AutohureninItalie is er voor jou!

Met de  all inclusive deals van Sunny Cars geniet je altijd van de beste verzekeringsvoorwaarden, zoals je in Nederland gewend bent. 

Zoals altijd WA-verzekerd!

Het pakket bezit ongelimiteerde kilometers en bij schade aan de huurauto betalen zij het eigen risico aan je terug. Dit geldt voor deuken, maar ook voor schade aan glas, banden, bodem of dak. Alle gegevens krijg je in een helder overzicht zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Zo werkt Sunny Cars samen met Alama, Budget Rent a Car en Europcar. Zo word je altijd van goede kwaliteit voorzien en kom je nooit voor verassingen te staan. Boek zorgeloos een auto bij AutohureninItalie!

Meer voordelen van onze service

24/7 Nederlandstalig noodnummer

AutohureninItalie.nl is 24/7 bereikbaar voor u. Zo kunt u ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, gewoon in het Nederlands!

Schadeverzekering (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade veroorzaakt door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van eigen risico.

Ongelimiteerde kilometers

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijgt u een ongelimiteerd aantal kilometers.

Heeft u nog vragen?