Santiago del Teide zorgeloos verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Tenerife luchthaven North

Een auto huren is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Voor wie er eentje wil huren om mobieler te zijn op een prachtig eiland kun je ons inseinen. Wij gaan dan aan de slag om een auto te zoeken die aan Uw wensen voldoet. Een 3-deurs, 5-deurs, station of 4 wheel drive, je geeft het aan en we gaan het regelen of je regelt het zelf online. 

De all-inclusive verzekering geeft je de zekerheid van een perfecte dekking, inclusief de afkoop van het eigen risico. Waardoor vaak onduidelijkheden bestaan bij het afhalen van de auto op het afhaaladres.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Reserveer nu

Je kunt je auto afhalen waar je maar wil en ook weer inleveren waar je wil. Wil je al meteen op het vliegveld de auto meenemen of hem bijvoorbeeld pas na een weekje afhalen in de buurt van je vakantieadres, alles is mogelijk bij Auto Huren Tenerife luchthaven North. Boek je auto tijdig om teleurstelling te voorkomen. Je zult er geen spijt van krijgen en veel van het prachtige eiland Tenerife gaan zien.

Onze service

totale controle
Contactpunt

Wij van Mallorca Autohuur zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

snelheids poke gehuurde auto
Partners

Wij van Mallorca Autohuur zijn partners van Sunny Cars die werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking bent jij altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

vrolijk onderweg
Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.

Gemakkelijk auto's huren bij Tenerife luchthaven North

Regel je auto vanuit Nederland via Auto huren Tenerife luchthaven North en ben verzekerd van een goede auto tegen een super prijs. Alles is goed geregeld wat betreft je verzekering.

Je hoeft je niet druk te maken over een extra Eigen Risico verzekering, wij hanteren een all-inclusive prijs en bij schade betalen we je het eigen risico helemaal terug. In de verzekering zit begrepen: de banden, de ramen, het dak en de bodem van de auto.

Dus je kunt zorgeloos het hele eiland rondrijden.

Man at the airport

Uiteraard gelden in geval van een schade door het gebruik van alcohol dezelfde regels als in Nederland, dus het is nog altijd handig om Bob bij je te hebben. Wij van Auto huren Tenerife luchthaven North gunnen onze klanten een super vakantie op party-eiland Tenerife. Er is veel te zien en daarom is het echt handig om een auto ter beschikking te hebben. Neem dus contact met ons op voor informatie of boek online.

Direct uw reis hervatten

Met onze service zorgen we ervoor dat je je auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

Geen lange wachtrijen

Met je eigen huurauto hoef je niet meer te wachten op een taxi, je kunt het gebied zelf ontdekken wanneer je maar wilt!

Shuttle-service

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar jouw verhuurder gebracht te worden.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Heb je nog vragen?