Los Gigantes zorgeloos verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Los Gigantes

Heb je in de planning staan om een heerlijke vakantie door te brengen op Tenerife en ben je van plan een auto te huren om zo niets van het mooie eiland te missen? 

Regel een auto bij Auto Huren Los Gigantes. Geen gedoe over een verzekering voor je Eigen Risico die je vaak bij veel maatschappijen dubbel betaald, maar gewoon een goede verzekering die alle schades dekt. 

Uiteraard zijn wij blij wanneer er geen schades zijn, maar een ongeluk kan in een klein hoekje zitten en om je dan zo weinig mogelijk problemen te geven op je vakantie, nemen wij je zoveel mogelijk uit handen om alles zo snel mogelijk te regelen. Wij zijn daarom 24/7 bereikbaar op een Nederlandstalig noodnummer.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Reserveer nu

Kom voor een goed geregelde Auto Huren Los Gigantes naar onze website en regel snel en veilig online je huurauto. Geen verrassingen door addertjes onder het gras, maar een duidelijk contract en een duidelijke prijsafspraak. Ontdek het mooie Tenerife per huurauto en rijd naar de mooiste en gezelligste badplaatsen om te genieten van de typisch Spaanse tapas en paella.

Onze service

totale controle
Contactpunt

Wij van Mallorca Autohuur zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

snelheids poke gehuurde auto
Partners

Wij van Mallorca Autohuur zijn partners van Sunny Cars die werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking bent jij altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

vrolijk onderweg
Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.

Gemakkelijk Los Gigantes verkennen met Tenerife autohuur

Het openbaar vervoer is vaak net niet handig met de dienstregeling. Wil je zonder tijdslimiet ergens heerlijk nog wat eten ’s avonds in een andere plaats dan je vakantiebestemming? Huur dan een auto bij Auto Huren Los Gigantes.

 Je kunt de auto afhalen op diverse plaatsen. Geef je tijd van afhalen door en wil je hem daarna op een andere plek weer inleveren, dan is dit ook mogelijk. 

Zo zou je hem bijvoorbeeld op het vliegveld weer in kunnen leveren als je bijvoorbeeld vroeg in de ochtend weer naar Nederland vertrekt en het openbaar vervoer nog niet rijdt.

Wil je eerst wat extra informatie in plaats van meteen te boeken, dan kun je gerust bellen met ons kantoor. Geef duidelijk je wensen door en wij geven je een zo goed mogelijk advies over Auto Huren Los Gigantes.

Los Gigantes in Tenerife, Spain
Direct uw reis hervatten

Met onze service zorgen we ervoor dat je je auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

Geen lange wachtrijen

Met je eigen huurauto hoef je niet meer te wachten op een taxi, je kunt het gebied zelf ontdekken wanneer je maar wilt!

Shuttle-service

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar jouw verhuurder gebracht te worden.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Heb je nog vragen?