Los Cristanos zorgeloos verkennen met een all-inclusive huur auto!

Auto huren Los Cristianos

Los Cristianos is een grote plaats op Tenerife en heeft veel restaurants, clubs en andere uitgaansgelegenheden, dus wil je even naar een rustiger oord, dan kun je ons bellen voor Auto Huren Los Cristianos. Je krijgt een onbeperkt aantal kilometers en een verzekering die alles dekt wat betreft schades en eigen risico. 

Je hoeft je geen zorgen te maken, wij zijn 24/7 te bereiken mochten er problemen ontstaan dus je kunt ongestoord genieten van je vakantie en heerlijk relaxed op het strand gaan liggen en genieten van de zon, die op Tenerife bijna altijd schijnt. 

De zomermaanden zijn warm en in de winter komt de temperatuur zelfs niet onder de 8 graden gemiddeld. In januari en februari is er iets meer neerslag, maar over het algemeen is het fantastisch weer.

Zorgeloos een auto op uw bestemming huren?

Reserveer nu

Voor de ideale huurauto bel of mail naar ons. Ook voor nadere informatie kun je contact met ons opnemen of als je al zeker bent van je zaak kun je al meteen online boeken. Hou daarbij goed rekening met de afhaal en terugbreng dagen. Bedenk ook goed waar je de huurauto wil afhalen en terugbrengen. Voor de rest wordt alles prima voor je geregeld voor een onbezorgde vakantie.

Onze service

totale controle
Contactpunt

Wij van Mallorca Autohuur zijn niet de eigenaars van huurauto’s. Wij zijn simpelweg het voornaamste contactpunt tussen jou en de autoverhuurbedrijven. Zodat het contact zo soepel mogelijk gaat.

snelheids poke gehuurde auto
Partners

Wij van Mallorca Autohuur zijn partners van Sunny Cars die werkt met verschillende verhuurbedrijven zoals Budget Rent a Car en Europcar. Door deze nauwe samenwerking bent jij altijd verzekerd van kwalitatief sterke huurauto’s.

vrolijk onderweg
Minimumleeftijd

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.

LOS CRISTIANOS HEEFT VOOR IEDEREEN IETS TE BIEDEN

In de zomermaanden tussen juni en september wordt Los Cristianos bezocht door over het algemeen  Engelsen. Ook zij komen een Auto Huren Los Cristianos. 

Ook zij krijgen de beste en compleetste verzekering omdat er een verhoogd risico is doordat zij aan de andere kant van de weg moeten rijden. Door het onbeperkt aantal kilometers kunnen zij het hele eiland doorkruisen om alle leuke badplaatsen en stranden te verkennen.

Tenerife heeft voor iedere nationaliteit wel iets te bieden. Ook voor alle leeftijden is er iets te beleven. De jeugd vindt voornamelijk het uitgaansleven interessant en de wat oudere mensen gaan lekker op een terrasje zitten en genieten van de heerlijke tapas die dit land te bieden heeft. 

Deze badplaats heeft van alle plaatsen de meeste restaurants, dus aan tapas geen gebrek. Wil je ’s avonds naar een van deze restaurants toe, huur dan een auto bij Auto Huren Los Cristianos.

Los Abrigos, Tenerife, Spain
Direct uw reis hervatten

Met onze service zorgen we ervoor dat je je auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

Geen lange wachtrijen

Met je eigen huurauto hoef je niet meer te wachten op een taxi, je kunt het gebied zelf ontdekken wanneer je maar wilt!

Shuttle-service

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar jouw verhuurder gebracht te worden.

Bezienswaardigheden

Met een eigen huurauto kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt!

Heb je nog vragen?